Tort de ciocolată cu glazură pufoasă

Tort de ciocolată cu glazură pufoasă
O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de căpșuni cu ciocolată cu glazură pufoasă, Tort cu ciocolată Butterscotch cu glazură pufoasă de ciocolată Marshmallow, și Tort galben de ziua de naștere cu glazură pufoasă de Ganache de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță de sare într-un castron, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Puneți zahărul granulat, Zara și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de ciocolată; bate la viteză mică 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Combinați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu. Folosind bătăi curate și uscate, bateți amestecul de albuș de ou cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Se amestecă ușor o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas. Împărțiți aluatul uniform între tigăile rotunde din metal de 2 (8 inci) acoperite cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Spray De CoptSpray De Copt
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese cu firimituri umede agățate. Se răcește timp de 10 minute în tigăi pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Scoateți tortul din tigăi și răciți-l complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Pentru a pregăti glazura, puneți cremă de brânză, 2 linguri de făină, vanilie și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
12
Adăugați zahăr pudră; bate 1 minut sau până se combină bine. Se amestecă ușor crema de marshmallow doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Zahăr PudrăZahăr Pudră
13
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
14
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Puneți la frigider tortul până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista