Tort De Ciocolată Cu Glazură De Mocha

Tort De Ciocolată Cu Glazură De Mocha
Tortul de ciocolată cu glazură de Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină de tort, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Mocha congelat cu glazură de Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată Fudge Bundt cu glazură de Mocha de mentă, și Gogoși sănătoase de Mocha cu glazură de Mocha de ciocolată neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Înveliți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit și praf cu 1 linguriță de făină de tort; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Combinați cacao și ciocolată într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Combinați zahărul, untul și uleiul într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer aproximativ 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați vanilie și ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Combinați 2 1/4 căni de făină de tort și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Întindeți glazura de Mocha peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MochaMocha
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista