Tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ciocolată dulce-amăruie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Unt și tapetați fundul tăvii de tort de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament, suprapunându - se pe două părți pentru a crea clapete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți ciocolata tocată într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți cola doar la foc mic și turnați peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Cola
4
Se lasă să stea 5 minute; se amestecă până se omogenizează.
5
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți zahărul și ouăle într-un bol separat cu un mixer electric la viteză medie până când se îngroașă ușor și palid, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat zeama, uleiul, vanilia și ciocolata topită în ouă. Bateți la minim până când sunt combinate, dar nu aerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină și continuați să bateți până când se combină. Se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta orice buzunare de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când tortul revine ușor la atingere și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Răciți tortul complet în tigaie pe un suport. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și inversați tortul pe raft. Scoateți cu grijă hârtia pergament și răciți complet. (Tortul poate fi făcut în avans, înfășurat strâns și păstrat la temperatura camerei timp de până la 2 zile.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pentru glazură: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță care poate ține vasul unui mixer în picioare deasupra apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți împreună zahărul, sucul de lămâie, sarea și albușurile de ou în castron cu mâna. Puneți vasul deasupra apei clocotite și continuați să bateți până când amestecul este fierbinte la atingere și zahărul se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați vasul într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți albușurile la viteză medie-mare până când aproape că țin un vârf rigid și sunt complet răcite, aproximativ 10 minute. Bateți untul, puțin câte puțin, până când glazura este netedă și răspândită. (Dacă glazura se separă, continuați să bateți și se va întoarce împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Înghețați tortul.
13
Serviți sau lăsați deoparte la temperatura camerei până la 2 ore înainte de servire, refrigerând dacă este necesar. (Dacă tortul este refrigerat, aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)