Tortul de ceai înmuiat în mandarină necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, primești un desert care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 535 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de portocală, sare, suc de lămâie și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tort de ceai Tres Leches cu miere Riesling fructe înmuiate, Irish Tea Brack (Pâine De Stafide Înmuiată În Ceai), și Irish Tea Brack (Pâine De Stafide Înmuiată În Ceai) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Ungeți o tigaie cu 6 căni. Tapetați fundul cu pergament sau hârtie cerată, apăsând-o ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Se toarnă firimiturile de pâine în tigaie și se agită pentru a acoperi părțile laterale, apoi se răstoarnă orice firimituri suplimentare. Într-un castron mic, combinați coaja de mandarină, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Se amestecă și se lasă deoparte. Cernem împreună făina pre-cernută, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), cremați untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mazăre Cu Cocă Violet
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mandarină
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați zahărul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ouăle câte 1 și amestecați bine. Cu mixerul funcționând la viteză mică, adăugați loturi alternante de ingrediente uscate și zară până când aluatul este doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sucul de fructe și coaja și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
7
Se toarnă în tigaia pregătită și se așează pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți pe tava până când tortul este ferm în centru și un tester introdus în centru iese uscat și curat (câteva firimituri sunt în regulă), 70 până la 80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
9
Când tortul este gata, lăsați să se răcească în tigaie 15 minute (va fi în continuare cald). Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei. Așezați un suport de sârmă pe o tavă cu foi cu laturi (pentru a prinde glazura) și întoarceți tortul pe raft. Îndepărtați hârtia cerată. Folosind un baster de curcan sau o perie de patiserie, întindeți glazura pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului și lăsați-o să se înmoaie. Repetați până când toată glazura este epuizată, inclusiv orice glazură care a picurat pe tava pentru foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Baster
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau, învelit în folie de plastic, la frigider (bine învelit, tortul va dura până la o săptămână).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Se servește la temperatura camerei, în felii subțiri.
12
Glazură: într-un castron, amestecați sucurile și zahărul împreună până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.