Tort de catifea roșie și verde!
Tort de catifea roșie și verde! ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, oțet distilat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tort De Catifea Verde, și Tort De Catifea Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Mash scurtarea legumelor și zahărul împreună într-un castron mare până când este neted și cremos; bateți ouăle până se încorporează complet.
Amestecați laptele de unt, pudra de cacao, sarea și extractul de vanilie în amestecul de scurtare până când ingredientele lichide au o culoare și o textură uniforme.
Cerneti faina in ingredientele lichide pana cand sunt combinate.
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron separat.
Amestecați ușor culoarea roșie a alimentelor într-un bol de aluat și culoarea verde a alimentelor în celălalt bol de aluat.
Pliați rapid 3/4 linguriță bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță oțet alb în vasul cu aluat roșu; pliați rapid 3/4 linguriță bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță oțet alb în vasul cu aluat verde.
Turnați bătăile roșii și verzi în tigaia pregătită în culori alternante.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumeneste ușor deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.