Tort de catifea roșie și verde!

Tort de catifea roșie și verde!
Tort de catifea roșie și verde! ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, oțet distilat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tort De Catifea Verde, și Tort De Catifea Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Mash scurtarea legumelor și zahărul împreună într-un castron mare până când este neted și cremos; bateți ouăle până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecați laptele de unt, pudra de cacao, sarea și extractul de vanilie în amestecul de scurtare până când ingredientele lichide au o culoare și o textură uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Lapte BătutLapte Bătut
ScurtareaScurtarea
SareSare
5
Cerneti faina in ingredientele lichide pana cand sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă jumătate din aluat într-un castron separat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Amestecați ușor culoarea roșie a alimentelor într-un bol de aluat și culoarea verde a alimentelor în celălalt bol de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Pliați rapid 3/4 linguriță bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță oțet alb în vasul cu aluat roșu; pliați rapid 3/4 linguriță bicarbonat de sodiu și 1 1/2 linguriță oțet alb în vasul cu aluat verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Turnați bătăile roșii și verzi în tigaia pregătită în culori alternante.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumeneste ușor deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista