Tort de catifea roșie și An Nou Fericit
Tort de catifea roșie și Anul Nou fericit ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 654 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 3,64 USD pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, AN NOU FERICIT! / Cadou Pentru Card Cadou Țintă De 100 USD + Tort De Ciocolată Cu Magie Neagră, și Pumn De Anul Nou Fericit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175C.unt și făină două tigăi rotunde de 23 cm. Set aside.In un bol de amestecare cerne împreună făină, sare și pudră de cacao. Set aside.In bol bateți untul până se înmoaie, adăugați zahărul și semințele de vanilie răzuite din păstăi cu un cuțit: bateți până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Bateti iaurt, lapte și colorant alimentar roșu.Cu mixerul la viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte, în trei adăugiri, începând și terminând cu făina. Într-o ceașcă mică combinați oțetul și praful de copt.Lăsați amestecul să se scurgă și apoi pliați rapid în aluatul de tort.Lucrând rapid, împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi pregătite și neteziți blaturile.
Coaceți timp de aproximativ 25 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor iese curată.Răciți prăjiturile în tigăile lor pe o grătar timp de 10 minute.
Așezați o grătar deasupra tăvii de tort și inversați, ridicând tigaia. Odată ce prăjiturile s-au răcit complet, înfășurați în plastic și puneți straturile de tort în congelator timp de cel puțin o oră. (Acest lucru se face pentru a face umplerea și înghețarea prăjiturilor mai ușoare: nu știam această procedură, dar este absolut uimitor!) Glazură de brânză cremă: în robotul de bucătărie, procesați brânza mascarpone până se omogenizează cu puțin suc de lămâie.
Adăugați zahăr glazură și procesați până se omogenizează.
Transferați acest amestec într-un bol mare de amestecare.Apoi, în vasul mixerului electric bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Cu o spatulă mare, pliați ușor, dar Rapid, puțin din frisca în amestecul de cremă de brânză pentru a o ușura. Apoi pliați în frisca rămasă, în două etape.Asamblați: tăiați fiecare strat de tort în jumătate, orizontal.Acum veți avea patru straturi de tort.
Așezați unul dintre straturile de tort, deasupra tortului cu fața în jos, pe platoul de servire.
Întindeți stratul de tort cu un strat de glazură.
Așezați un alt strat de tort deasupra glazurii și continuați să înghețați și stivați straturile de tort.Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului. Poate Garni tortul cu nucă de cocos îndulcită sau neîndulcită.Partajarea este îngrijirea: legate de posturi: Mayas extra Dark plum cake
Ciocolată, smântână și mascarpone
Tort cu lămâie și ciocolată albă