Tort De Catifea Roșie Fără Gluten

Tort De Catifea Roșie Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tortul de catifea roșie fără Gluten ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de sorg, gumă de xantan, făină de orez brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 564 de fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Catifea Roșie Fără Gluten, Tort De Catifea Roșie Fără Gluten, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați 2 tigăi rotunde de 9 inci cu făină fără gluten. Într-un castron, amestecați împreună făina de orez brun, făina de cocos, făina de sorg, amidonul de tapioca, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan, sarea și 3 linguri de pudră de cacao într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără GlutenFăină Fără Gluten
Făină De SorgFăină De Sorg
Gumă XantanGumă Xantan
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un bol mare de amestecare, bateți uleiul de canola și zahărul până se combină bine și bateți ouăle pe rând până se încorporează complet. Se amestecă sosul de mere. Bateți amestecul de făină în ingredientele umede, alternând cu zară, în mai multe adăugiri, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă restul de 1 lingură de pudră de cacao cu colorantul alimentar roșu și extractul de vanilie pentru a face o pastă; se amestecă ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 25 de minute. Lăsați prăjiturile să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista