Tort de catifea roșie cu zmeură
Tortul de catifea roșie cu zmeură ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 718 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 130 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână gel alimentar, zahăr glazură, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Rețete similare includ Tort De Catifea Cu Zmeură Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați bazele cutiilor sandwich de 2 x 20cm cu pergament de copt. Folosind un tel electric, bateți împreună zahărul tos și untul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine între fiecare adăugare.
Cerneti faina si pudra de cacao intr-un bol.
Adăugați jumătate în amestecul de ouă și pliați cu atenție.
Se amestecă împreună Zara, oțetul, crema de brânză, zmeura pură și gelul alimentar. Îndoiți jumătate din amestecul de zară în aluatul de tort și repetați procesul atât cu amestecul de făină, cât și cu amestecul de zară.
Puneți amestecurile combinate în conservele pregătite și gătiți timp de aproximativ 25-30 de minute, până când o frigăruie introdusă iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a se întoarce pe un suport de sârmă.
Pentru glazură, amestecați împreună zahărul glazurat și untul până când sunt moi și cremoase, apoi amestecați crema de brânză. Sandwich prăjiturile răcite împreună cu jumătate din glazură, adăugând 150g zmeură proaspătă dacă doriți, apoi întindeți glazura rămasă deasupra. Se va păstra până la 3 zile într-un loc răcoros.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul de catifea roșie funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "