Tort de cartofi sicilieni

Tort de cartofi sicilieni
Tortul de cartofi Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi făinoși, ouă, salam și căței de usturoi. 116 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Sicilian cu cartofi și ouă, Tort Sicilian cu cartofi și ouă, și Gratin De Cartofi În Stil Sicilian.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Fierbeți cartofii întregi, în coaja lor, în apă fierbinte ușor până se înmoaie aproximativ 30-40 de minute, în funcție de dimensiune. Între timp, prăjiți cuburile de pancetta până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Puneți laptele și cea mai mare parte a untului în tigaia cu cartofi pentru a se încălzi. Curățați cartofii, tăiați-i în bucăți mari, apoi răsturnați înapoi în tigaie cu laptele. Puneți-le (atâta timp cât ați folosit un cartof făinos, veți obține o piure ușoară și pufoasă folosind un tel electric de mână sau un masher).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă pancetta, ouăle, usturoiul și toate celelalte ingrediente, cu excepția pesmetului și a cimbrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Folosiți untul rămas pentru a unge fundul și părțile laterale ale unei forme de arc de 23 cm. Înveliți interiorul cositorului cu aproximativ pesmet și umpleți cu amestecul de cartofi. Neteziți suprafața și presărați cu pesmetul rămas, presându-le ușor în cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Coaceți timp de aproximativ 1 oră 10 minute până când tortul de cartofi este setat, cu o ușoară oscilație în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute, apoi slăbiți din lateral cu un cuțit înainte de a elibera cositorul. Glisați pe o farfurie și presărați cu frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se servește fierbinte sau cald. Poate fi pregătit până la sfârșitul pasului 3 cu o seară înainte și păstrat acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista