Tort De Caramel

Tort De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1399 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, Tort de iaurt cu Caramel cu glazură de caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făină 3 (9 inci) Tigăi pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric unt crema pana pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zahăr granulat și continuați să cremați bine timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CremăCremă
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați făină și lapte alternativ la amestecul cremă, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Adăugați vanilie și continuați să bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
7
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite. Nivelați aluatul în fiecare tigaie ținând tigaia la 4 inci deasupra contorului, lăsându-l plat pe contor. Faceți acest lucru de mai multe ori pentru a elibera bule de aer și pentru a vă asigura de un tort mai nivelat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Umplere: în timp ce tortul se coace, într-o cratiță, combinați untul, zahărul brun și laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
11
Îndepărtați straturile de tort din cuptor și lăsați tortul să rămână în tigăi în timp ce vă pregătiți să stivați și să umpleți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți primul strat și inversați pe placa de tort. Pierceți stratul de tort cu o scobitoare pe întreaga suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
13
Întindeți 1/3 din amestecul de umplere pe stratul de tort. Sus cu al doilea strat, repetați procesul. Sus cu ultimul strat și repetați din nou procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
14
Glazura: topiți untul într-o cratiță la foc mediu și amestecați zahărul brun și smântâna. Se aduce la fierbere și se transferă într-un vas de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
GlazuraGlazura
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor. Bateți cu un mixer electric portabil până când atinge o consistență de răspândire. În acest moment poate fi necesar să adăugați o lingură de smântână grea sau mai mult, dacă înghețarea devine prea groasă. Asigurați-vă că adăugați cremă în cantități mici, deoarece puteți întotdeauna "adăuga la", dar nu puteți lua. Frost tort și se presară partea de sus cu nuci tocate, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista