Tort De Cană Cu Budincă De Pâine Cu Dovleac
Această rețetă servește 2 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de caramel, piure de dovleac, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cană De Dovleac Nutella Fără Făină, Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată, și Un Minut Ciocolata Brownie Cana Tort.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o cană sigură pentru cuptorul cu microunde. Cană de linie cu jumătate din cuburile de pâine. Încercuiește interiorul cupei cu pâine, apoi umple mijlocul. Continuați să stivuiți până când rămâneți afară, astfel încât să formeze un turn de pâine în interiorul canei.
Într-o cană separată sau într-un castron mic, bateți oul, laptele, scorțișoara, dovleacul și zahărul.
Se toarnă jumătate din amestec pe turnul de pâine, asigurându-vă că amestecul de cremă atinge toate bucățile de pâine. Cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 minut sau până când crema este complet gătită.
Scoateți din cană și puneți-o pe o farfurie. Folosiți din nou cana pentru a face a doua budincă de pâine.
Se servește cald cu înghețată și sos de caramel.