Tort de cafea în formă de inimă
Tortul cu cafea în formă de inimă necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 de cenți per porție , primești un mic dejun care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Dacă aveți lapte, unt, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor nu este atât de mare. Încercați ciugulile cu ouă și brânză în formă de inimă , ravioli cu spanac în formă de inimă și Galettes cu inimă de vinete și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă; adăugați smântână, zahăr, unt, ouă, sare și 2 căni de făină. Bate până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare jumătate într-un format de 20 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Așezați fiecare pe o foaie de copt unsă. Pe ambele părți lungi ale fiecărui dreptunghi, faceți 2 inchi. taie la 1/2-in. intervale.
Întindeți umplutura de plăcintă în centrul fiecărui dreptunghi; fâșii încrucișate peste umplutură. Modelați și întindeți prăjiturile de cafea pentru a forma jumătățile dreapta și stânga de inimă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 50 de minute.
Ungeți ușor aluatul cu albuș.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor. Cât este cald, ungeți cu unt. Se răcește pe gratele de sârmă.
Combinați ingredientele pentru glazură. Când prăjiturile cu cafea s-au răcit, puneți jumătățile de inimă împreună; stropiți glazura peste inimă.