Tort De Cafea Streusel Cu Lot Mare

Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Tortul de cafea streusel cu lot mare ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 80. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, scorțișoară măcinată, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Amestec De Tort De Cafea Streusel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți tigăile de 4 (13x9 inci) cu spray de scurtare sau gătit. În bolul de 1 1/2 până la 2 litri, amestecați ingredientele streusel; pus deoparte.
În bolul de 6 până la 6 1/2 litru, amestecați ingredientele tortului de cafea până se omogenizează.
Răspândiți uniform în tigăi.
Presărați uniform cu streusel.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.