Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată Caramel

Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată Caramel
Tortul de cafea streusel cu ciocolată Caramel este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Un amestec de ouă, nuci pecan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată Caramel, Tort de cafea streusel cu mere și nuci Caramel, și Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu springform cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați toate ingredientele streusel într - un castron mic; set aside.In un bol de amestecare, bateți untul și zahărul până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați ouă; continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine. Bateți în extract de vanilie.Bateți toate ingredientele rămase.Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați jumătate din amestecul de streusel peste aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas peste streusel; se acoperă cu streusel rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul laturilor tigaiei pentru a slăbi marginea.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți partea din tigaie. Se răcește cel puțin 30 de minute. (Nota Annei: se răcește complet dacă ai timp).Chiar înainte de servire, combinați caramelele și jumătate și jumătate (sau lapte) într-o cratiță de 1 litru. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand caramelele se topesc complet (5 pana la 8 minute). Se răcește până când este suficient de gros pentru a stropi frumos; stropiți cald (nu fierbinte!) caramel peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista