Tort De Cafea Cu Smântână De Cireșe Negre
Tortul de cafea cu smântână cu cireșe negre ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 448 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Cherry Ripple Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Vișine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.Bateți untul până devine ușor și cremos.
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se amestecă în smântână și vanilie, bătând până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează.
Transferați 1/2 cană de aluat într-un castron mic. Se amestecă gemul, amestecând bine. Pune deoparte.
Turnați aluatul rămas în tigaia pregătită și blatul neted. Faceți un jgheab de 1 inch în centrul aluatului până la capăt în jurul tigaiei. Se amestecă amestecul de aluat/gem în jgheab, răspândindu-se uniform.
Coaceți timp de 1 oră sau până când o culegere introdusă în centru iese curată și tortul începe să se îndepărteze de marginile tigaiei.Se răcește tortul în tigaie timp de aproximativ 15 minute. Apoi, inversați pe o grătar pentru a se răci complet.Praf cu zahăr de cofetari înainte de servire.