Tort De Cafea Cu Semințe De Lămâie-Mac
Tortul de cafea cu semințe de lămâie-Mac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 274 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți drojdie activă, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Semințe De Lămâie-Mac, Tort De Cafea Cu Semințe De Mac Glazurat Cu Lămâie, și Tort De Cafea Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Meyer Cu Iaurt Grecesc.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 4 căni de făină, 1/4 cană de zahăr, drojdia, sarea, laptele și 1/2 cană de unt topit până se amestecă bine. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul 5 până la 6 minute, adăugând făină suplimentară după cum este necesar, până când este neted și nu mai este lipicios. Ungeți vasul mare cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 30 până la 40 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Între timp, ungeți tava de tort cu tub canelat de 10 căni cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de zahăr, coaja de lămâie și semințele de mac.
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla; împărțiți în jumătate.
Rulați jumătate de aluat odată într-o frânghie, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci.
Tăiați fiecare frânghie în 16 bucăți. Întoarceți bucățile de aluat în vasul uns; aruncați ușor cu 1/2 cană de unt topit, folosind mâinile.
Presărați amestecul de semințe de mac peste aluatul cu unt; aruncați ușor până când este bine acoperit. Formați bucățile în bile; așezați uniform în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 20 până la 30 de minute sau până când aluatul aproape că și-a dublat dimensiunea (aluatul va ajunge doar deasupra tigaiei).
Încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți farfuria și tigaia pentru a îndepărta pâinea.