Tort De Cafea Cu Rubarbă

Tort De Cafea Cu Rubarbă
Tortul de cafea cu rubarbă este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ou, nuci, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Rubarbă, Tort De Cafea Cu Rubarbă, și Tort De Cafea Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, smântână unt și zaharuri până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oul și vanilia; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
RubarbăRubarbă
SareSare
4
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Combinați ingredientele de topping; presărați uniform peste aluat.
6
Coaceți la 350 de minute pentru 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista