Tortul de cafea cu rubarbă este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ou, nuci, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Rubarbă, Tort De Cafea Cu Rubarbă, și Tort De Cafea Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, smântână unt și zaharuri până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați oul și vanilia; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Scorțișoară
Rubarbă
Sare
4
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Combinați ingredientele de topping; presărați uniform peste aluat.
6
Coaceți la 350 de minute pentru 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.