Tort De Cafea Cu Mere Caramel

Tort De Cafea Cu Mere Caramel
Nevoie de un lacto ovo mic dejun vegetarian? Tortul de cafea cu mere Caramel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 396 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, ulei vegetal, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Mere Caramel, Tort De Cafea Cu Mere Caramel, și Tort De Cafea Cu Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle până se spumează; adăugați treptat zahăr. Se amestecă în ulei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de ouă. Se amestecă merele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
MărMăr
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
3
Se toarnă într-un 10-in uns. tava cu tub; coaceți la 350 de calorii timp de 1-1 / 4 ore sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se inversa pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță mică, combinați ingredientele de topping. Se aduce la fierbere; se fierbe 3 minute, amestecând constant. Se toarnă încet peste tort cald (unele topping va rula în jos pe placa de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista