Tort De Cafea Cu Mere

Tort De Cafea Cu Mere
Tort de cafea de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, amestec original, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia pătrată de 9 inci cu spray de gătit. În castron smal, se amestecă 2/3 cana Bisquick mix, zahăr brun, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 căni Bisquick mix, 2/3 cană lapte, zahărul granulat și oul; bate energic 30 de secunde cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaie. Aranjați feliile de mere pe aluat; se presară cu jumătate de topping de streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se întinde cu aluatul rămas; se presară cu toppingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
7
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 20 de minute. Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt suficient de netede pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
8
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista