Tortul de cafea cu cireșe-migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 9 porții cu 256 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, praf de copt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Afine-Migdale, și Cherry ' N Brânză Lattice Coffeecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina, zahărul brun, ovăzul și scorțișoara într-un castron mic; tăiați 1 lingură de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; pune deoparte. Bateți zahărul granulat și 1 1/2 linguri de unt la viteza medie a unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați iaurtul, extractele și oul; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați amestecul de făină și bateți la viteză mică până se omogenizează bine (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Întindeți jumătate din aluat în partea de jos a unei tigaie pătrate de 8 inci acoperită cu spray de gătit și deasupra cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Se presara cu 3 linguri topping. Repetați procedura cu restul de aluat și topping.
10
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.