Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură

Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați tortul de cafea cu brânză cremă de zmeură. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gem de zmeură, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură, Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul; tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; rezervați 1 cană amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
La amestecul rămas de firimituri, adăugați praf de copt, sifon, sare, smântână, ou și extract de migdale; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
SmântânăSmântână
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
OuăOuă
3
Întindeți aluatul pe fund și 2 in. partea superioară a 9-in unsă și făinată. tigaie cu formă de arc. (Aluatul trebuie să aibă o grosime de 1/4 pe laturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 1/4 cană zahăr și ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste aluat în tigaie. Puneți cu grijă gemul uniform peste umplutura de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron mic, combinați amestecul de pesmet rezervat și migdalele; presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți la 350 de calorii timp de 55-60 de minute sau până când umplutura de brânză cremă este setată și crusta este de un maro auriu profund. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește cald sau rece. Acoperiți și refrigerați resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de cafea funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista