Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Vacanță
Tortul de cafea cu brânză cremă de vacanță este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 356 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, tort de cafea pecan, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Scoateți tortul de cafea din pachet; îndepărtați și aruncați ambalajul din plastic.
Feliați tortul de cafea pe jumătate orizontal.
Întindeți crema de brânză înmuiată pe jumătatea inferioară a tortului de cafea; se presară cu zahăr brun.
Așezați stratul superior de tort de cafea cu partea dreaptă în sus pe stratul inferior.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 10 minute.