Tort De Cafea Cu Aluat De Afine

Tort De Cafea Cu Aluat De Afine
Nevoie de un lacto ovo mic dejun vegetarian? Tortul de cafea cu aluat de afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 240 calorii. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă de vanilie, bicarbonat de sodiu, starter de aluat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea Cu Fructe De Pădure, Tort De Cafea Cu Afine, și Tort De Cafea Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele 14 ingrediente; se amestecă bine. Îndoiți în afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă într-un 10-in uns și zahăr. tub sau tub canelat tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați ingredientele de topping; presărați peste aluat.
4
Coaceți la 325 de euro timp de 65-75 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort de cafea în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista