Tort De Burete De Ciocolată

Tort De Burete De Ciocolată
Prajitura cu ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 2152 calorii, 50g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Tort De Burete De Ciocolată, Tort De Burete De Ciocolată, și Tort De Burete De Ciocolată.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista