Tort De Budincă Mocha Cappuccino
Mocha Cappuccino budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 190 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cacao, sare, lapte foarte cald și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Neagră Mocha Cu Glazură De Cappuccino, Tort De Budincă Cappuccino, și Tort De Budincă Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, 3/4 cană de zahăr, 2 linguri de cacao, 1 lingură de cafea espresso, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Se amestecă 1/2 cană de lapte, unt și vanilie până se omogenizează bine.
Se întinde în tigaie pătrată ungară, 9x9x2 inci.
Se amestecă restul de 1 cană de zahăr, restul de 2 linguri de cacao și 1 linguriță de cafea espresso într-un castron mic; se presară uniform peste aluatul de tort.
Se toarnă 1 1/2 căni de lapte foarte cald peste amestecul de zahăr.
Așezați foaia de folie sau foaia de prăjituri pe raftul inferior al cuptorului sub tort pentru a prinde orice scurgeri.
Coaceți tortul timp de 35 până la 45 de minute sau până când centrul este setat și ferm la atingere. Puneți tortul cald în vasele de desert.