Tort De Budincă De Mure-Lămâie
Blackberry-Lemon budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, zară, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Budincă Cu Lămâie De Mure, Budinca de Cheesecake cu mure, lămâie și Gingersnap, și tort cu lămâie de mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 2/3 cană zahăr granulat, sare și nucșoară într-un castron mare; adăugați zeama, coaja, sucul, margarina și gălbenușurile de ou, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de zară; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în mure.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Așezați într-o tigaie mai mare; adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare până la adâncimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Se presară cu zahăr pudră.