Tort De Curcan
Turcia tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 789 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciocolatele cu lapte marca Hershey ' s, bomboane de porumb, Jumbo gumdrops și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Nu Coace Tort De Curcan, Tort De Curcan De Ziua Recunoștinței, și Turkey Gobbler Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia rotundă de 8 inci cu scurtare; acoperiți cu făină (nu folosiți spray de gătit). Ungeți ușor 6 căni de briose într-o tigaie de briose de dimensiuni obișnuite.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul în 6 căni de briose, umplând două treimi.
Se toarnă aluatul rămas (aproximativ 4 căni) în tigaie rotundă.
Coaceți cupcakes 17 până la 21 de minute, rotunde 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupele de briose și tigaie; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia aproximativ o treime din tortul rotund pentru a face 2 bucăți, 1 mai mare decât cealaltă, ambele cu o margine dreaptă.
Răspândiți aproximativ 1 lingură de glazură pe partea tăiată a stratului de tort mai mare. Stand strat tort mai mare, se taie partea în jos, pe tava sau platou de servire.
Răspândiți aproximativ 1 lingură de glazură pe partea tăiată a stratului mai mic; stați tăiat cu fața în jos în fața stratului mai mare. Apăsați ușor straturile împreună pentru a forma cele 2 straturi ale tortului de curcan, folosind fotografia ca ghid.
Așezați 1 cupcake, capătul superior, pe straturile de tort, folosind fotografia ca ghid. Salvați sau congelați cupcakes-urile rămase pentru o altă utilizare.
Întindeți un strat subțire de glazură pe întregul tort pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Rezervați 2 linguri de glazură într-un castron mic. Tort de îngheț cu glazură rămasă.
Așezați bomboanele topite în 3 boluri mici cu microunde; Cuptor cu microunde fiecare neacoperit conform instrucțiunilor de pe pungă. Se amestecă până se omogenizează. Scufundați capetele cookie-urilor de napolitane în formă tubulară în diferite culori de acoperire cu bomboane. Folosind scobitori, introduceți capetele cookie rupte în stratul mare de tort, apăsând ferm pentru a ține în poziție. Decorați cu bomboane de porumb, bomboane de ciocolată acoperite cu bomboane și bomboane în formă de inimă, folosind fotografia ca ghid.
Pentru a face fiecare ghindă, răsuciți ușor prăjiturile sandwich cu unt de arahide. Folosiți 2 linguri de glazură rezervate pentru a adera bomboane de ciocolată cu lapte pe partea interioară a 1 prăjitură cu unt de arahide. Folosiți glazura pentru a adera cipul de ciocolată în miniatură la vârful ghindei pentru tulpină.
Pentru a face frunze de gumdrop, rulați fiecare gumdrop pe suprafața zahărită la 1/4 inch grosime. Folosiți Freze mici pentru a tăia formele dorite. Depozitați ușor acoperit.
Scoateți scobitorii înainte de servire.