Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegan? Tortul cu budincă de cireșe acoperit cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, iaurt de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată-fait Pie sau Parfait, și Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cireșele congelate în jumătate (este mai ușor să faceți acest lucru în timp ce sunt înghețate).
Puneți-le într-un castron și amestecați 1 linguriță de zahăr și extract de rom, dacă utilizați. Lăsați-le să stea la temperatura camerei până când s-au dezghețat complet și au devenit Suculente, 1-2 ore. Ulei sau tigaie spray 4 ramekins de 7 uncii. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă împreună zahărul brun și 2 linguri de pudră de cacao și se lasă deoparte.
Turnați sucurile de pe cireșe într-o cană de măsurare. Apăsați ușor pe cireșe pentru a obține tot sucul (am avut aproximativ 1/4 cană).
Presărați amidonul de porumb peste cireșe și amestecați bine. Împărțiți cireșele în mod egal între cele 4 ramekine. Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, 1/3 cană zahăr, 1 1/2 linguri cacao și praful de copt. Se amestecă extractul de vanilie, iaurtul de soia și laptele de soia. (
Amestecul va fi foarte gros.) Aruncați cu linguri peste cireșele din ramekins, împărțind în mod egal între ele. Neteziți pentru a acoperi cireșele.
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat, aproximativ 2 linguri pe ramekin. Folosiți o lingură pentru a nivela vârfurile.
Adăugați apă clocotită în sucul de cireșe până la linia de 3/4 cană.
Se toarnă sau se lingurează ușor peste zahărul brun din ramekins, aproximativ 3 linguri pe ramekin.
Așezați ramekinele în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25-30 de minute, până când blaturile par în mare parte uscate (ar trebui să fie strecurate cu zone mai întunecate, cu aspect mai umed) și sosul clocotește în jurul marginilor.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.