Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată

Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegan? Tortul cu budincă de cireșe acoperit cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, iaurt de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată-fait Pie sau Parfait, și Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cireșele congelate în jumătate (este mai ușor să faceți acest lucru în timp ce sunt înghețate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2
Puneți-le într-un castron și amestecați 1 linguriță de zahăr și extract de rom, dacă utilizați. Lăsați-le să stea la temperatura camerei până când s-au dezghețat complet și au devenit Suculente, 1-2 ore. Ulei sau tigaie spray 4 ramekins de 7 uncii. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă împreună zahărul brun și 2 linguri de pudră de cacao și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4
Turnați sucurile de pe cireșe într-o cană de măsurare. Apăsați ușor pe cireșe pentru a obține tot sucul (am avut aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Presărați amidonul de porumb peste cireșe și amestecați bine. Împărțiți cireșele în mod egal între cele 4 ramekine. Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, 1/3 cană zahăr, 1 1/2 linguri cacao și praful de copt. Se amestecă extractul de vanilie, iaurtul de soia și laptele de soia. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Iaurt De SoiaIaurt De Soia
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Lapte De SoiaLapte De Soia
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Amestecul va fi foarte gros.) Aruncați cu linguri peste cireșele din ramekins, împărțind în mod egal între ele. Neteziți pentru a acoperi cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat, aproximativ 2 linguri pe ramekin. Folosiți o lingură pentru a nivela vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați apă clocotită în sucul de cireșe până la linia de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se toarnă sau se lingurează ușor peste zahărul brun din ramekins, aproximativ 3 linguri pe ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Așezați ramekinele în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25-30 de minute, până când blaturile par în mare parte uscate (ar trebui să fie strecurate cu zone mai întunecate, cu aspect mai umed) și sosul clocotește în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista