Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată

Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegan? Tortul cu budincă de cireșe acoperit cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, iaurt de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată-fait Pie sau Parfait, și Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cireșele congelate în jumătate (este mai ușor să faceți acest lucru în timp ce sunt înghețate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2
Puneți-le într-un castron și amestecați 1 linguriță de zahăr și extract de rom, dacă utilizați. Lăsați-le să stea la temperatura camerei până când s-au dezghețat complet și au devenit Suculente, 1-2 ore. Ulei sau tigaie spray 4 ramekins de 7 uncii. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă împreună zahărul brun și 2 linguri de pudră de cacao și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
UmărUmăr
4
Turnați sucurile de pe cireșe într-o cană de măsurare. Apăsați ușor pe cireșe pentru a obține tot sucul (am avut aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Presărați amidonul de porumb peste cireșe și amestecați bine. Împărțiți cireșele în mod egal între cele 4 ramekine. Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, 1/3 cană zahăr, 1 1/2 linguri cacao și praful de copt. Se amestecă extractul de vanilie, iaurtul de soia și laptele de soia. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Iaurt De SoiaIaurt De Soia
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Lapte De SoiaLapte De Soia
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Amestecul va fi foarte gros.) Aruncați cu linguri peste cireșele din ramekins, împărțind în mod egal între ele. Neteziți pentru a acoperi cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat, aproximativ 2 linguri pe ramekin. Folosiți o lingură pentru a nivela vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați apă clocotită în sucul de cireșe până la linia de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se toarnă sau se lingurează ușor peste zahărul brun din ramekins, aproximativ 3 linguri pe ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Așezați ramekinele în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25-30 de minute, până când blaturile par în mare parte uscate (ar trebui să fie strecurate cu zone mai întunecate, cu aspect mai umed) și sosul clocotește în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista