Tort De Budincă De Caramel-Ciocolată Sărat

Tort De Budincă De Caramel-Ciocolată Sărat
Prajitura sarata cu budinca de Caramel-ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de porumb, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1519 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă de Caramel sărată și fleac de tort de ciocolată, Budincă De Chia Cu Zmeură De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Pops De Budincă De Ciocolată Albă Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru budinca de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2
Strat: se amestecă pudra de espresso în apă clocotită; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
În castron mediu, amestecați împreună cacao, zahăr și zahăr brun; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru tortul cu Caramel sărat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
5
Strat: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți ușor tigaia pătrată de 8 inci cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Umeziți peria de patiserie curată cu apă și ștergeți orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe amestecul, învârtind (dar nu amestecând) tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 5 până la 7 minute. Scoateți imediat de pe foc și adăugați smântână; amestecul va bule și se va pulveriza. Reveniți la foc și amestecați la foc mic până când amestecul este neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
În tigaie mică sau medie din oțel inoxidabil (Vezi notele), topiți untul la foc mediu. Gatiti untul, tigaia rotitoare ocazional, pana cand incepeti sa spumati. Pe măsură ce spuma se instalează, bucățile de unt maro vor deveni vizibile în partea de jos a tigaiei (5 până la 7 minute). Scoateți imediat de pe foc și amestecați în caramel rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, gălbenușurile de ou și vanilia până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Bateți amestecul de lapte și unt caramel-brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se amestecă încet amestecul umed în amestec uscat, amestecând numai până se combină. Cu spatula de cauciuc, racla aluat în tigaie pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Presărați aluatul uniform cu amestecul rezervat de cacao-zahăr, apoi turnați încet și uniform cafeaua peste amestecul de pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
12
Coaceți până când părțile laterale ale tortului se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se transferă în raftul de răcire și se răcește cu 30 de minute înainte de servire (va fi în continuare cald).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
14
Se presară cu sare Maldon, dacă se dorește, și se servește cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista