Tort De Budincă De Caramel-Ciocolată Sărat

Prajitura sarata cu budinca de Caramel-ciocolata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de porumb, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1519 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă de Caramel sărată și fleac de tort de ciocolată, Budincă De Chia Cu Zmeură De Ciocolată Cu Caramel Sărat, și Pops De Budincă De Ciocolată Albă Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru budinca de ciocolată
Strat: se amestecă pudra de espresso în apă clocotită; rezervă.
În castron mediu, amestecați împreună cacao, zahăr și zahăr brun; rezervă.
Pentru tortul cu Caramel sărat
Strat: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți ușor tigaia pătrată de 8 inci cu spray de copt.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Umeziți peria de patiserie curată cu apă și ștergeți orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe amestecul, învârtind (dar nu amestecând) tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 5 până la 7 minute. Scoateți imediat de pe foc și adăugați smântână; amestecul va bule și se va pulveriza. Reveniți la foc și amestecați la foc mic până când amestecul este neted. Pune deoparte.
În tigaie mică sau medie din oțel inoxidabil (Vezi notele), topiți untul la foc mediu. Gatiti untul, tigaia rotitoare ocazional, pana cand incepeti sa spumati. Pe măsură ce spuma se instalează, bucățile de unt maro vor deveni vizibile în partea de jos a tigaiei (5 până la 7 minute). Scoateți imediat de pe foc și amestecați în caramel rezervat.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, gălbenușurile de ou și vanilia până se combină.
Bateți amestecul de lapte și unt caramel-brun.
Se amestecă încet amestecul umed în amestec uscat, amestecând numai până se combină. Cu spatula de cauciuc, racla aluat în tigaie pregătit.
Presărați aluatul uniform cu amestecul rezervat de cacao-zahăr, apoi turnați încet și uniform cafeaua peste amestecul de pulbere.
Coaceți până când părțile laterale ale tortului se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei, 25 până la 30 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește cu 30 de minute înainte de servire (va fi în continuare cald).
Se presară cu sare Maldon, dacă se dorește, și se servește cu înghețată de vanilie.