Tort De Budincă Cu Zahăr Brun

Tort De Budincă Cu Zahăr Brun
Tortul cu budincă de zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt, Budincă Cu Zahăr Brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-un 1-1 / 2-qt. vas de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Pentru budincă, într-un castron mare, bateți untul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați făina, praful de copt, sarea și nucile; adăugați treptat la amestecul de unt alternativ cu laptele. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 de minute pentru 40-45 de minute până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista