Tort De Brânză Învârtit Cu Guava
Dacă $2.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul învârtit de Guava ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 14. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, pastă de guava, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă Cu Brânză Învârtită Cu Zmeură, Cheesecake Învârtit Cu Lămâie, și Prăjituri Cu Brânză Învârtite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1/3 cană de zahăr, firimituri și unt. Apăsați amestecul în partea inferioară și 1/2 inch în sus a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 7 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați 1/3 cană zahăr, 1/2 cană apă, suc și pastă de guava într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Se toarnă amestecul într-un blender și se procesează până se omogenizează. Se răcește complet. Se amestecă 1 albus de ou.
Combinați restul de 1 cană de zahăr, smântână și brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează. Bateți în vanilie și sare. Adăugați treptat restul de 4 albușuri, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Stropiți amestecul de guava peste amestecul de brânză; amestecați amestecurile folosind vârful unui cuțit.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă atunci când este atins.
Opriți cuptorul; se răcește cheesecake în cuptorul închis 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cu cel puțin 8 ore înainte de servire.