Tort De Bezea Cu Lămâie

Tort De Bezea Cu Lămâie
Tortul cu bezea cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 292 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte. În vasul unui mixer de stand, bateți zahărul și 1/2 cană de unt până la crem. Crăpați ouăle într-un vas mic (nu bateți) și adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouă în amestecul de unt 1 Odată, răzuind interiorul vasului după cum este necesar. Bateți amestecul de făină și laptele în loturi alternative, începând și terminând cu făina și asigurându-vă că fiecare adăugare este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. Se amestecă coaja în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Unt și făină de 5 pe 9 in. Pan pâine și se toarnă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Coaceți 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute, apoi se inversează tortul pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți tigaia și lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Între timp, faceți caș de lămâie: într-o cratiță medie cu fund greu, topiți untul cu suc de lămâie la foc mare. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și gălbenușurile. Bateți încet untul de lămâie fierbinte în amestecul de ouă, câte 1/2 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește, amestecând constant, până când amestecul este foarte gros, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Transferați cașul de lămâie într-un recipient din sticlă sau plastic. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând-o pe partea superioară a cașului pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Bateți albușurile și zahărul împreună într-un bol metalic mediu. Puneți peste o cratiță cu apă clocotită și bateți constant până când amestecul este cald la atingere și zahărul se simte dizolvat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Răzuiți albii în vasul unui mixer de suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos și partea laterală a bolului se simte rece la atingere, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Asamblați tortul: preîncălziți broiler, poziționând suportul cuptorului de aproximativ 7 in. de la sursa de căldură. Folosind un cuțit zimțat, tăiați exteriorul maro din părțile laterale și partea superioară a tortului. Feliați tortul orizontal în 3 straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați 1 strat de tort pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se întinde cu jumătate din amestecul de caș de lămâie. Repetați cu al doilea strat și cașul rămas. Sus cu ultimul strat. Folosind o spatulă, acoperiți întregul tort cu bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Prajiti prajitura doar pana cand blatul se rumeneste, avand grija sa nu o ardeti, aproximativ 1 minut. Folosind 2 strunjitoare mari de clătite (glisând 1 sub fiecare parte a tortului), transferați tortul pe o farfurie de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista