Tort De Bezea Cu Ananas

Tort De Bezea Cu Ananas
Tortul cu bezea de ananas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, gălbenușuri de ou, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea Cu Ananas, Plăcintă Cu Bezea De Ananas, și Plăcintă Cu Bezea De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, unt de cremă și 1/2 cană de zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați gălbenușurile de ou și 1/2 linguriță de vanilie. Bate bine. Amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
5
Se toarnă în două tigăi rotunde de tort de 8 inci.
6
Spălați și uscați bine bătătoarele și bolul. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, 1 linguriță de vanilie și extractul de rom până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Aruncați linguri mici de bezea peste aluatul necoapte în tigăi, apoi întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați nuci pecan peste bezea și apăsați ușor în suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Combinați frișca, zahărul cofetarilor și vanilia rămasă. Bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
AnanasAnanas
VanilieVanilie
2
Așezați un strat, cu bezea în sus, pe farfuria tortului.
3
Întindeți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați al doilea strat deasupra cu bezea în sus. Se răcește 1 până la 2 ore. A se păstra la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista