Tortul cu bezea de ananas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare, gălbenușuri de ou, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Bezea Cu Ananas, Plăcintă Cu Bezea De Ananas, și Plăcintă Cu Bezea De Ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, unt de cremă și 1/2 cană de zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați gălbenușurile de ou și 1/2 linguriță de vanilie. Bate bine. Amestecați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
5
Se toarnă în două tigăi rotunde de tort de 8 inci.
6
Spălați și uscați bine bătătoarele și bolul. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, 1 linguriță de vanilie și extractul de rom până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Aruncați linguri mici de bezea peste aluatul necoapte în tigăi, apoi întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Rom
Albușuri De Ou
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Presărați nuci pecan peste bezea și apăsați ușor în suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
1
Combinați frișca, zahărul cofetarilor și vanilia rămasă. Bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Ananas
Vanilie
2
Așezați un strat, cu bezea în sus, pe farfuria tortului.
3
Întindeți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați al doilea strat deasupra cu bezea în sus. Se răcește 1 până la 2 ore. A se păstra la frigider.