Tort de bere rădăcină II
Rădăcină de bere tort II ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 261 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de albușuri, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Tort De Bere Rădăcină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos.
Adăugați albușurile, ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu sosul de mere și 1 1/4 cană de bere rădăcină bătută bine, apoi întindeți aluatul într-o tigaie de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați toppingul instant de desert cu 1 cană de bere rădăcină răcită. bici până pufos apoi răspândit pe tort răcit.