Dacă doriți să adăugați mai multe vegetarian rețete pentru colecția dvs., tortul cu banane-zmeură cu glazură de lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 14. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, strop de sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de banane cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes cu cremă de lămâie cu glazură de zmeură, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă de banane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf fiecare tigaie cu 1 1/2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Puneți zahărul granulat și 1/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Lingurați ușor 1 3/4 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Combinați zeama, banana și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Banane
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină (amestecați după fiecare adăugare doar până la amestecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți tortul la 350 timp de 25 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară. Răciți straturile complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Pentru a pregăti glazura, combinați crema de brânză, 2 linguri de unt, coaja, 1/2 linguriță de vanilie și o picătură de sare într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos. Adăugați treptat zahăr pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează (nu bate prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie și întindeți cu 1/3 cană glazură. Aranjați zmeura într-un singur strat peste glazură și acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.