Tort De Banane Cu Ciocolată
Ciocolata Tort de banane ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 194 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15 și costă 24 de cenți pe porție. 160 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, devil ' s Food cake mix, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați tort de ciocolată cu banane fără ouă / tort de ciocolată cu banane vegane, Ciocolata banana morcov tort-eggless Ciocolata banana morcov tort, și Ciocolata Banana Ciocolata Chip Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină o tigaie de 13x9 inch.
Bateți amestecul de tort, piureul de banane, uleiul și ouăle cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu și bateți încă 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 33 până la 36 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească, apoi înghețați cu alegerea dvs. de îngheț, dacă doriți.