Tort Danez de Crăciun
Tortul danez de Crăciun durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 213 calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 20. Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanilie, amestec de budincă de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum: Dutch Oven Danish Cake , Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) și Traditional Danish Kringle - From Denmark .
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind două unse de 9 inchi. tavi rotunde pentru copt. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă macarooanele.
Tăiați fiecare prăjitură pe orizontală în jumătate.
Așezați un strat inferior pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din amestecul de budincă. Acoperiți cu un alt strat de tort; uns cu jeleu. Acoperiți cu o altă prăjitură; se întinde cu amestecul de budincă rămas. Acoperiți cu prăjitura rămasă.
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bate până se formează vârfuri tari. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. Se da la frigider pana la servire.