Tort cu unt de caise
Tortul cu unt de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 481 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână ouă, extract de vanillan, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 78 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu unt de caise și stafide, Tort de dovleac umplut cu caise cu glazură de unt rumenit, și Unt de caise Lekvar – umplutură de caise pentru Hamantaschen.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți o formă de tort adâncă de 23 cm (de preferință nu pe bază de Vrac, vezi vârful de mai jos) și tapetați baza cu silicon sau pergament de copt.
Se amestecă ingredientele de topping și se întinde pe baza cositorului.
Se amestecă laptele și vanilia împreună.
Puneți zahărul și ouăle într-un castron mare și bateți cu un mixer electric de masă sau manual până când amestecul este gros, palid și crește în volum, aproximativ 5 minute. Test este gata ridicând lamele de tel dacă amestecul lasă scurt o urmă, sunteți gata să continuați.
Adăugați o treime din făină și bateți încet pentru a încorpora, apoi o treime din lapte și amestecați din nou. Repetați încă de două ori până când se adaugă toată făina și laptele. Bateți încet untul topit.
Înjumătățiți și pietruiți caisele.
Așezați, cu partea tăiată în jos, în baza cositorului.
Se toarnă aluatul de tort deasupra și se strecoară în cuptor.
Coaceți timp de 1-1 ore până când tortul este ferm la atingere și revine când este apăsat ușor.
Răciți tortul în cutie timp de 20 de minute, apoi scoateți cu grijă din cutie, îndepărtați hârtia de căptușeală și serviți cald sau rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu unt. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.