Tort Cu Strat De Nucă De Cocos

Tort Cu Strat De Nucă De Cocos
Această rețetă servește 9. O porție conține 427 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucă de cocos, zahăr de cofetărie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți bine și făinați o tigaie metalică pătrată de 8 inci.Crăpați ouăle și separați gălbenușurile de albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți albușurile într-un bol de amestecare metalic și bateți cu un mixer electric de mână până se formează vârfuri moi. Set aside.In într-un bol de amestecare, bateți untul și zahărul până devin cremoase. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia, apoi bateți în crema de coconut.In un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați amestecul de făină și laptele în aluat alternativ, amestecând cu mâna doar până când făina este încorporată. Se amestecă nuca de cocos.Îndoiți albușurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace pe raftul central timp de aproximativ 40 de minute sau până când apare setat și revine la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească complet pe un raft și înghețați cu cremă de brânză Icing.To faceți glazura, bateți smântâna până se formează vârfuri tari și dați deoparte. Într-un bol de amestecare, bateți crema de brânză și untul până când sunt netede și cremoase. Adăugați treptat zahărul cofetarului. Bateți vanilia, apoi pliați în frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se întinde peste tort și se presară cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista