Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de vârtej de Caramel
Tortul cu strat de condimente de mere cu glazură de vârtej de Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 935 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină de tort, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de vârtej de Caramel, Tort cu condimente de ciocolată cu glazură de Caramel, și Bare De Tort Cu Condimente Cu Glazură De Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și un al doilea suport în treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți trei tigăi de tort de 9 inci cu unt sau spray de gătit, apoi tapetați fiecare cu o rundă de hârtie pergament și ungeți rundele. Folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Bate în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ouăle, pe rând, bătând între fiecare adăugare. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele măcinate pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de făină și smântâna alternativ în aluat. (Începeți și terminați cu amestecul de făină, adăugând amestecul de făină în 3 trepte și smântâna în 2 trepte.) După fiecare adăugare, amestecați la viteză mică doar pentru a combina ingredientele. Se amestecă merele mărunțite, vanilia și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
4
Puneți aluatul (va fi gros) uniform în tigăile pregătite.
5
Așezați două tigăi de tort una lângă alta pe un raft și a treia pe cealaltă. Eșalonați straturile de tort pe rafturile cuptorului, astfel încât niciun strat să nu fie direct peste altul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când este ferm la atingere. Monitorizați cu atenție straturile pentru coacere; fiecare se poate face la un moment diferit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor tigăilor și desfaceți prăjiturile pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet, 15 până la 30 de minute, înainte de îngheț. Prăjiturile pot fi păstrate congelate, învelite strâns în folie de plastic, timp de până la 3 săptămâni. Dezghețați-le la temperatura camerei înainte de a le desface. Înghețați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a face glazura: într-un castron mediu din oțel inoxidabil, combinați caramelele desfăcute, 2 linguri de smântână și cele 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați peste o cratiță umplută cu 2 inci de apă clocotită. Se amestecă amestecul de caramel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Lăsați să se răcească, amestecând amestecul la fiecare câteva minute până se răcește la atingere, aproximativ 20 de minute. (Dacă amestecul este prea cald, va topi glazura de cremă de unt atunci când este agitată mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
12
În timp ce caramelul se răcește, faceți crema de unt: folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți 1 1/2 căni de unt la viteză medie-mare timp de aproximativ 1 minut, până la o culoare palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
13
Adăugați restul de 2 linguri de smântână și vanilia și zahărul pudră și bateți timp de 3 minute, până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare Nu
14
Adăugați mascarpone și bateți la viteză medie-mică până se încorporează. Nu exagerați mascarpone sau se poate separa. Rezervați 1/4 cană din amestecul de caramel răcit pentru a stropi peste tort odată ce este înghețat. Amestecați restul de caramel în glazură, folosind lovituri mari pentru a crea vârtejuri de caramel pe tot parcursul. Nu-l amestecați prea mult sau panglicile de caramel vor dispărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
15
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire și întindeți deasupra o pătură groasă de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Adăugați al doilea strat și întindeți gros cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Adăugați al treilea strat și acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat uniform de glazură. Folosiți o lingură mică pentru a stropi 1/4 cană rezervată de caramel peste vârful tortului. Bateți bucățile de pecan prăjite pentru a acoperi părțile laterale ale tortului. Sfat: utilizarea instrumentelor adecvate pentru tăierea prăjiturilor cu strat mat asigură că porțiile individuale arată la fel de bine pe cât au gust. Folosesc un cuțit mare zimțat înmuiat în apă fierbinte pentru tăiere. Șterg cuțitul cu o cârpă curată după fiecare bucată, ceea ce asigură că fiecare tăietură este la fel de curată ca prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
18
Gust
19
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA