Tort Cu Strat De Fistic De Gris (Bohsalini)

Tort Cu Strat De Fistic De Gris (Bohsalini)
Grișul fistic strat tort (Bohsalini) ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 908 calorii, 24g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, apă de trandafiri, apă cu flori de portocal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bare Cu Strat Triplu De Fistic, Tort De Gris Portocaliu, și Tort De Gris Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă untul topit și grișul într-un castron mediu și se lasă deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 6 ore sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă laptele într-o oală mare și se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Când laptele se ridică în vârful oalei, amestecați sucul de lămâie și scoateți oala de pe foc. Lăsați-l deoparte să se răcească până se separă laptele, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă laptele printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron, amestecând pentru a elibera zerul. Aruncați zerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Transferați cașul în strecurătoare într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de apă de trandafiri și apa de floare de portocal cu o lingură de lemn. Kashta ar trebui să arate ca brânză de vaci cu caș mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare. (Kashta se va păstra, acoperit și refrigerat, până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci Cu Caș MicBrânză De Vaci Cu Caș Mic
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SitaSita
BolBol
5
Combinați zahărul, fisticul și restul de 1 lingură de apă de trandafiri într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul are consistența nisipului grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați amestecul de fistic în amestecul de făină și, folosind mâinile, amestecați-le împreună, rupând bucățile până când amestecul se simte ca nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Căptușiți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu hârtie de ceară, folosind două bucăți care se încrucișează în unghi drept și permițând lungimilor de hârtie să atârne peste părțile laterale ale tigaiei. Puneți jumătate din amestecul de semolă în tigaie și neteziți-l până la margini cu spatele lingurii. Urmați cu toată kashta, întinzându-l peste semolă într-un strat uniform. Lingurați amestecul de semolă rămas deasupra și întindeți-l într-un strat uniform. Îndoiți hârtia de ceară deasupra și apăsați pentru a netezi grișul. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
8
Turnați uleiul de măsline într-o tigaie suficient de mare pentru a găzdui nucile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați nucile, reduceți focul la minim și amestecați activ până când încep să se întunece ușor, aproximativ 1 minut (vezi sfaturile, mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
11
Scoateți tigaia de pe foc și folosiți o lingură cu fante pentru a transfera nucile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. (Alternativ, aruncați nucile într-o sită cu ochiuri medii așezată peste un recipient pentru a prinde uleiul de gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
TigaieTigaie
12
Lasă-le să se răcească complet. (Nucile prăjite pot fi păstrate într-un recipient sigilat la frigider sau congelator timp de până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
13
Cu o oră înainte de servire, scoateți tortul din frigider, răsturnați-l pe o farfurie de servire și eliberați-l din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Presărați zahărul pudră deasupra: țineți o sită cu ochiuri fine peste tort, turnați zahărul pudră în ea și atingeți ușor marginea pentru a elibera zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
15
Se ornează cu nucile și se servește în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
1
* Pentru a curăța migdalele, puneți-le într-o cratiță mică cu suficientă apă rece pentru a acoperi, aduceți la fierbere și apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă migdalele, cu apa, într-un castron și se lasă deoparte. Când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, curățați—le strângând pe rând între degetul mare și arătător-pielea se va desprinde imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți migdalele decojite pe un prosop de hârtie pentru a se usca. (Alternativ, puteți albi migdalele într-un cuptor cu microunde răspândind nucile într-un singur strat pe un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălzindu-le la putere mare la intervale de 30 de secunde, verificând după fiecare interval pentru a vă asigura că nucile nu se gătesc. Când pielea se simte slăbită, ciupiți nucile așa cum este descris pentru a îndepărta coaja.) * Trucul pentru a obține nuci uniform aurii este să le amestecați constant pe măsură ce se prăjesc—și să le scoateți de pe foc chiar înainte de a transforma culoarea pe care doriți să o aibă; continuă să gătească în ulei chiar și atunci când nu sunt pe foc și pot arde foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
4
Retipărit cu permisiunea de la masa arabă de May S. Bsisu, 2005, William Morrow, o amprentă a lui Harper
5
Collins Publishers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Revista