Tort Cu Strat De Cremă De Caramel

Tort Cu Strat De Cremă De Caramel
Tortul cu strat de cremă de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 769 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână coroană de caramel, coajă de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu strat de banane cu cremă de Caramel și nuci pecan, Tort cu strat de mere Caramel cu glazură de brânză cremă, și Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F. Liniați patru foi de copt cu margini de 12 pe 17 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Faceți tortul: într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul cu zahărul cofetarilor și coaja de lămâie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
4
Într-un alt castron mare, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se îngroașă ușor și spumoase, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până când albii dețin un vârf moale. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura. Îndoiți ușor acest amestec în albușurile rămase până se omogenizează. Îndoiți făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Folosind o spatulă offset, întindeți un sfert din aluat în fiecare tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se transferă la cuptor și se coace până când tortul se rumeneste foarte deschis, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți la rafturi pentru a se răci complet. Folosind o farfurie sau un capac de oală ca ghid, tăiați fiecare tort în două runde de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Faceți crema de caramel: într-o cratiță medie, încălziți zahărul și apa la foc mare până când zahărul se dizolvă, apoi gătiți, învârtind tigaia din când în când, până când caramelul devine maro închis și începe să baloneze și să fumeze, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți tigaia de pe foc și bateți încet și cu grijă în 1 1/3 căni de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se toarnă caramelul fierbinte într-un vas termorezistent și se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți restul de 2 căni de smântână cu caramelul rece până când crema ține un vârf mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Căptușiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu o rundă de hârtie pergament; tapetați părțile laterale cu o fâșie lungă de pergament. Setați una dintre rundele de tort în tigaia pregătită. Folosind o spatulă offset, întindeți deasupra aproximativ 3/4 cană din crema de caramel. Puneți o altă rundă deasupra și continuați să stratificați cu crema de caramel rămasă și 5 din rundele de tort, terminând cu un strat de cremă. Puneți la frigider tortul până când este setat, 1 până la 1 1/2 ore sau congelați timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
13
Faceți coroana de caramel: puneți tortul rămas rotund pe o foaie de hârtie pergament. Într-o cratiță mică, încălziți zahărul și apa la foc mare până când zahărul se dizolvă, apoi gătiți, învârtind tigaia din când în când, până când caramelul se rumeneste, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se toarnă peste tort și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Lucrând rapid, pulverizați un cuțit de bucătar de 10 până la 12 inci cu spray de gătit și tăiați discul de caramel în 12 pene; pulverizați din nou cuțitul de fiecare dată când faceți o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Lăsați să se răcească complet.
18
Scoateți părțile laterale ale tăvii de tort și aruncați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
19
Transferați tortul pe o farfurie. Aranjați pene de caramel deasupra pentru a face o rundă plată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista