Tort Cu Strat De Cremă De Caramel
Tortul cu strat de cremă de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 769 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână coroană de caramel, coajă de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu strat de banane cu cremă de Caramel și nuci pecan, Tort cu strat de mere Caramel cu glazură de brânză cremă, și Tort cu strat de condimente de dovleac cu glazură de Caramel și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Liniați patru foi de copt cu margini de 12 pe 17 inci cu hârtie pergament.
Faceți tortul: într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul cu zahărul cofetarilor și coaja de lămâie până la crem.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Într-un alt castron mare, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se îngroașă ușor și spumoase, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până când albii dețin un vârf moale. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri pentru a-l ușura. Îndoiți ușor acest amestec în albușurile rămase până se omogenizează. Îndoiți făina.
Folosind o spatulă offset, întindeți un sfert din aluat în fiecare tigaie pregătită.
Se transferă la cuptor și se coace până când tortul se rumeneste foarte deschis, aproximativ 8 minute.
Scoateți la rafturi pentru a se răci complet. Folosind o farfurie sau un capac de oală ca ghid, tăiați fiecare tort în două runde de 8 inci.
Faceți crema de caramel: într-o cratiță medie, încălziți zahărul și apa la foc mare până când zahărul se dizolvă, apoi gătiți, învârtind tigaia din când în când, până când caramelul devine maro închis și începe să baloneze și să fumeze, 4 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți încet și cu grijă în 1 1/3 căni de smântână.
Se toarnă caramelul fierbinte într-un vas termorezistent și se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider peste noapte.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți restul de 2 căni de smântână cu caramelul rece până când crema ține un vârf mediu.
Căptușiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu o rundă de hârtie pergament; tapetați părțile laterale cu o fâșie lungă de pergament. Setați una dintre rundele de tort în tigaia pregătită. Folosind o spatulă offset, întindeți deasupra aproximativ 3/4 cană din crema de caramel. Puneți o altă rundă deasupra și continuați să stratificați cu crema de caramel rămasă și 5 din rundele de tort, terminând cu un strat de cremă. Puneți la frigider tortul până când este setat, 1 până la 1 1/2 ore sau congelați timp de aproximativ 30 de minute.
Faceți coroana de caramel: puneți tortul rămas rotund pe o foaie de hârtie pergament. Într-o cratiță mică, încălziți zahărul și apa la foc mare până când zahărul se dizolvă, apoi gătiți, învârtind tigaia din când în când, până când caramelul se rumeneste, 4 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul.
Se toarnă peste tort și se întinde uniform.
Lucrând rapid, pulverizați un cuțit de bucătar de 10 până la 12 inci cu spray de gătit și tăiați discul de caramel în 12 pene; pulverizați din nou cuțitul de fiecare dată când faceți o tăietură.
Lăsați să se răcească complet.
Scoateți părțile laterale ale tăvii de tort și aruncați pergamentul.
Transferați tortul pe o farfurie. Aranjați pene de caramel deasupra pentru a face o rundă plată și serviți.