Tort cu strat de ciocolată fără Gluten

Tort cu strat de ciocolată fără Gluten
Tortul cu strat de ciocolată fără Gluten este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 727 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, făină de quinoa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de căpșuni cu ciocolată (fără gluten), Tort de ciocolată vegană fără Gluten (2 straturi), și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de smântână de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 22 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista