Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte
Tortul cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr brun, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și linia de jos a fiecăruia cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute într-un mixer în picioare sau 4 până la 5 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați ciocolată și vanilie și bateți până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și Zara alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Împărțiți aluatul între tigăile de tort, răspândind uniform și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui strat de tort iese curată, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
6
Straturi de tort rece în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui strat, apoi inversați pe rafturi. Îndepărtați hârtia și răciți complet straturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Încălziți laptele într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile, făina, 1/3 cană de zahăr de cofetărie și un vârf de sare într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un jet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Transferați crema în cratiță și aduceți la fierbere la foc moderat, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 2 minute (amestecul va fi foarte gros), apoi transferați într-un castron mare. Acoperiți suprafața cremă cu o rundă unsă de hârtie de ceară și răciți complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Hârtie De Ceară
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Adăugați zahărul de vanilie și ceașca rămasă de cofetari la cremă și bateți cu bătătoarele curățate la viteză moderată până când se combină bine, apoi creșteți viteza la mediu-mare și bateți în unt, câte 2 linguri la un moment dat, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Vanilie
Unt
5
Adăugați bomboane de ciocolată și bateți până se combină bine.
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal folosind un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
2
Strat de tort, folosind o grămadă de 1/2 cană de glazură între fiecare strat, apoi îngheț deasupra și părțile laterale cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
1
* Straturile de tort pot fi făcute (dar nu înjumătățite) cu 1 zi înainte și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei (nu folosiți un cuptor cu microunde) și bateți cu un mixer electric înainte de utilizare.