Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte

Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte
Tortul cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr brun, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și linia de jos a fiecăruia cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Bateți împreună untul și zaharurile într-un castron mare folosind un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute într-un mixer în picioare sau 4 până la 5 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați ciocolată și vanilie și bateți până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și Zara alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Împărțiți aluatul între tigăile de tort, răspândind uniform și coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui strat de tort iese curată, 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
6
Straturi de tort rece în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui strat, apoi inversați pe rafturi. Îndepărtați hârtia și răciți complet straturile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Încălziți laptele într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc moderat până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile, făina, 1/3 cană de zahăr de cofetărie și un vârf de sare într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un jet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați crema în cratiță și aduceți la fierbere la foc moderat, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 2 minute (amestecul va fi foarte gros), apoi transferați într-un castron mare. Acoperiți suprafața cremă cu o rundă unsă de hârtie de ceară și răciți complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Adăugați zahărul de vanilie și ceașca rămasă de cofetari la cremă și bateți cu bătătoarele curățate la viteză moderată până când se combină bine, apoi creșteți viteza la mediu-mare și bateți în unt, câte 2 linguri la un moment dat, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
VanilieVanilie
UntUnt
5
Adăugați bomboane de ciocolată și bateți până se combină bine.
1
Înjumătățiți fiecare strat de tort orizontal folosind un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
2
Strat de tort, folosind o grămadă de 1/2 cană de glazură între fiecare strat, apoi îngheț deasupra și părțile laterale cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
1
* Straturile de tort pot fi făcute (dar nu înjumătățite) cu 1 zi înainte și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei (nu folosiți un cuptor cu microunde) și bateți cu un mixer electric înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista