Tortul cu praline de piersici cu susul în jos durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la gustul casei necesită praf de copt, zahăr, frișcă și pecan și pecan. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Tort Cu Praline De Piersici Cu Susul În Jos, Praline Cu Susul În Jos Tort De Dovleac, și Tort De Praline Cu Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, scorțișoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Aranjați piersicile într-un singur strat peste amestecul de zahăr brun; se presară cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Umăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahăr, bătând cu viteză mare până când este gros și de culoare lămâie. Bateți în lapte, unt topit și vanilie. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cu bătătoarele curate, bateți albușurile pe mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă; se pliază treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți 22-27 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se răcește cu 10 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie de servire.
9
Serviți cald cu frișcă și jumătăți de pecan, dacă doriți.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.