Tortul cu praline de piersici cu susul în jos durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la gustul casei necesită praf de copt, zahăr, frișcă și pecan și pecan. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Tort Cu Praline De Piersici Cu Susul În Jos, Praline Cu Susul În Jos Tort De Dovleac, și Tort De Praline Cu Mere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, scorțișoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc. Aranjați piersicile într-un singur strat peste amestecul de zahăr brun; se presară cu nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahăr, bătând cu viteză mare până când este gros și de culoare lămâie. Bateți în lapte, unt topit și vanilie. Îndoiți amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Cu bătătoarele curate, bateți albușurile pe mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă; se pliază treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
6
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 22-27 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se răcește cu 10 minute înainte de a se răsturna pe o farfurie de servire.
9
Serviți cald cu frișcă și jumătăți de pecan, dacă doriți.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.