Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos

Tort Cu Piersici Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu piersici cu susul în jos. Această rețetă face 12 porții cu 308 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, smântână, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Tort De Piersici Cu Susul În Jos, Tort Cu Piersici Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Piersic Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. (Acest lucru ajută la curățare.) Aruncați piersicile cu suc de lămâie. Cernem împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Gătiți 1/2 cană de zahăr granulat într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional cu o lingură de lemn, 10 minute sau până când zahărul se topește și capătă o culoare chihlimbar profundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Adăugați imediat 1/4 cană de unt, amestecând energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Întindeți zahărul caramelizat pentru a acoperi uniform fundul tigaiei și presărați cu zahăr brun. Aranjați pene de piersici în cercuri concentrice peste amestecul de zahăr, suprapunându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron al unui mixer electric de rezistență. Bateți semințele de vanilie și restul de 3/4 cană zahăr granulat și 1/2 cană unt la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
7
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Adăugați smântână, bătând până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină cernută, bătând la viteză mică doar până la amestecare și oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar. Puneți aluatul peste piersici în tigaie și întindeți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Așezați tigaia pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
CuțitCuțit
11
Turnați cu grijă orice exces de lichid din tigaie într-o cană de măsurare și rezervați. (Este în regulă dacă nu aveți exces de lichid-totul depinde de cât de suculent este fructul dvs.) Răsturnați cu grijă tortul pe o farfurie de servire și stropiți cu orice lichid rezervat. Se răcește ușor (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
12
Tăiați tortul în pene folosind un cuțit zimțat. Se acoperă cu frișcă îndulcită, dacă se dorește, și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista