Tort cu pasăre colibri

Tort cu pasăre colibri
Prajitura cu colibri ar putea fi doar reteta lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Această rețetă servește 8. Acest desert are 977 de calorii , 13 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr granulat, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43% . Rețete similare includ Hummingbird Tort , Hummingbird Tort și Hummingbird Tort .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați trei tavi de copt de 9 inci cu spray antiaderent pentru copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
3
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și vanilia la viteză medie cu un mixer până devin pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Adaugam ouale pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
5
Într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați la amestecul de unt alternativ cu zara, începând și terminând cu amestecul de făină, batând doar până când se combină după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Adauga bananele si ananasul, batand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
8
Folosind o cană de măsurat, turnați aluatul în fiecare dintre cele trei tigăi pregătite, câte o lingură pentru a asigura o distribuție uniformă. Loviți tigăile de blat pentru a scoate orice bule de aer din aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
9
Coaceți până când un scoț de lemn introdus în centru iese curat, 25 până la 35 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
10
Scoateți din tigăi și răciți complet pe grătare de sârmă.
11
Întindeți niște glazură între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
12
Întindeți glazura rămasă peste partea de sus și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
13
Decorați cu nucă de cocos și nuci dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
14
Bateți untul și crema de brânză împreună cu un mixer electric de mână până devine omogen și cremos. Bateți zahărul de cofetarie în trepte. La sfârșit, se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista