Tort Cu Nuci De Arțar
Maple Nut Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 358 calorii. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de făină, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort cu strat de arțar-turtă dulce cu sos sărat de arțar-Caramel, Tort de arțar cu glazură de sirop de arțar, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8x8 inch.
Cremă untul sau margarina adăugați zahărul și continuați să cremați până când este ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând. Se amestecă aroma de arțar.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Adăugați amestecul de făină în 3 părți alternativ cu laptele în amestecul de unt, începând și terminând cu făină. Se amestecă nucile și se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați tortul să se răcească apoi înghețați cu glazură de unt de arțar.