O porție conține 495 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, mascarpone, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure, Mousse De Mascarpone De Nucă De Cocos, și Rubarbă prăjită cu mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 F si asezati raftul in centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt 9-inch tort pan și linia de jos cu o rundă de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Hârtie de unt, apoi tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți untul și zahărul împreună la viteză medie-mare până când sunt palide și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
6
Bateți în ou și vanilie până devine pufos și combinați bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
7
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
8
Se amestecă până când aluatul este doar combinat. Nu amestecați prea mult.
9
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute (tortul va fi în continuare de culoare palidă, nu maro auriu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
Tigaie
10
Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un raft, apoi se inversează pe raft și se răstoarnă pentru a se răci complet cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Combinați rubarba, 1 1/4 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când rubarba eliberează suficient suc pentru a acoperi aproape rubarba, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Suc
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Reduceți căldura și fierbeți amestecul, amestecând ocazional, până când rubarba se destramă și se reduce la aproximativ 4 căni, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă amestecul într-o sită mare cu ochiuri fine, așezată peste un castron și se colectează 1 cană de sirop și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Transferați pulpa de rubarbă într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se înmoaie gelatina în 1/4 cană de apă rămasă 1 minut, apoi se amestecă în amestecul de rubarbă fierbinte până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Rubarbă
Apă
7
Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați amestecul de rubarbă până se răcește la temperatura camerei (nu lăsați să se așeze pe gheață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Rubarbă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Bateți împreună mascarpone, smântână grea și vanilie cu 1/4 cană de zahăr rămasă până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Mascarpone
Vanilie
Zahăr
9
Îndoiți amestecul de rubarbă răcit în amestec de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Rubarbă
1
Înjumătățiți cu grijă tortul răcit orizontal, apoi întindeți gemul pe jumătatea inferioară și reasamblați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
2
Inversați partea inferioară a tigaiei sub formă de arc (pentru a ușura alunecarea tortului de pe fund), apoi blocați-o lateral. Ulei ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei cu puțin ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aranjați tortul în centrul tigaiei sub formă de primăvară. Puneți mousse de rubarbă în tigaie peste tort. Suprafață netedă. Rap pan pe tejghea de două ori pentru a elibera orice bule de aer și chill tort, neacoperit, până când mousse este setat, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică și grea pentru a se înmuia, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește gelatina la foc mic până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Se ia de pe foc, apoi se amestecă siropul de rubarbă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Sirop
4
Se toarnă glazura peste mousse răcită, înclinând ușor tigaia pentru a o acoperi complet într-un strat uniform. Se răcește, neacoperit, până când glazura este setată, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a se înmuia ușor. Înfășurați un prosop de bucătărie umezit în apă fierbinte în jurul părții tigaiei timp de aproximativ 15 secunde. Rulați vârful unui cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi deblocați ușor și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei sub formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Cuțit
Tigaie
1
* Tortul cu Mousse poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la rece. Acoperiți ușor cu folie de plastic odată ce glazura este setată (folosiți scobitori pentru a împiedica folia de plastic să atingă glazura, dacă este necesar).