Tort Cu Mousse De Rubarbă-Mascarpone

Tort Cu Mousse De Rubarbă-Mascarpone
O porție conține 495 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, mascarpone, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure, Mousse De Mascarpone De Nucă De Cocos, și Rubarbă prăjită cu mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 F si asezati raftul in centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt 9-inch tort pan și linia de jos cu o rundă de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Hârtie de unt, apoi tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți untul și zahărul împreună la viteză medie-mare până când sunt palide și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
6
Bateți în ou și vanilie până devine pufos și combinați bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în 3 loturi, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
8
Se amestecă până când aluatul este doar combinat. Nu amestecați prea mult.
9
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute (tortul va fi în continuare de culoare palidă, nu maro auriu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
10
Se răcește timp de 10 minute în tigaie pe un raft, apoi se inversează pe raft și se răstoarnă pentru a se răci complet cu partea dreaptă în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Combinați rubarba, 1 1/4 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când rubarba eliberează suficient suc pentru a acoperi aproape rubarba, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Reduceți căldura și fierbeți amestecul, amestecând ocazional, până când rubarba se destramă și se reduce la aproximativ 4 căni, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
3
Se ia de pe foc.
4
Se toarnă amestecul într-o sită mare cu ochiuri fine, așezată peste un castron și se colectează 1 cană de sirop și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Transferați pulpa de rubarbă într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se înmoaie gelatina în 1/4 cană de apă rămasă 1 minut, apoi se amestecă în amestecul de rubarbă fierbinte până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
RubarbăRubarbă
ApăApă
7
Puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați amestecul de rubarbă până se răcește la temperatura camerei (nu lăsați să se așeze pe gheață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RubarbăRubarbă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți împreună mascarpone, smântână grea și vanilie cu 1/4 cană de zahăr rămasă până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
ZahărZahăr
9
Îndoiți amestecul de rubarbă răcit în amestec de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
RubarbăRubarbă
1
Înjumătățiți cu grijă tortul răcit orizontal, apoi întindeți gemul pe jumătatea inferioară și reasamblați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
2
Inversați partea inferioară a tigaiei sub formă de arc (pentru a ușura alunecarea tortului de pe fund), apoi blocați-o lateral. Ulei ușor fundul și părțile laterale ale tigaiei cu puțin ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aranjați tortul în centrul tigaiei sub formă de primăvară. Puneți mousse de rubarbă în tigaie peste tort. Suprafață netedă. Rap pan pe tejghea de două ori pentru a elibera orice bule de aer și chill tort, neacoperit, până când mousse este setat, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică și grea pentru a se înmuia, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește gelatina la foc mic până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Se ia de pe foc, apoi se amestecă siropul de rubarbă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
SiropSirop
4
Se toarnă glazura peste mousse răcită, înclinând ușor tigaia pentru a o acoperi complet într-un strat uniform. Se răcește, neacoperit, până când glazura este setată, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a se înmuia ușor. Înfășurați un prosop de bucătărie umezit în apă fierbinte în jurul părții tigaiei timp de aproximativ 15 secunde. Rulați vârful unui cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi deblocați ușor și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei sub formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
* Tortul cu Mousse poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la rece. Acoperiți ușor cu folie de plastic odată ce glazura este setată (folosiți scobitori pentru a împiedica folia de plastic să atingă glazura, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista