Tort cu Mousse de ciocolată IV
Chocolate Mousse Cake IV ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 583 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciocolată, smântână grea, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Trifecta Cu Ciocolată Umplută Cu Mousse Oreo Folosind Cake Boss Mix, Tort de făină de nucă de cocos cu ciocolată cu glazură de Mousse de ciocolată, și Tort cu strat de inimă de ciocolată cu Mousse de ciocolată-scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru două straturi de 9 inci. Se răcește și se scoate din tigăi.
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele condensat îndulcit și ciocolata topită. Se amestecă treptat în apă, apoi budinca instantanee până se omogenizează. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Scoateți amestecul de ciocolată din frigider și amestecați pentru a slăbi. Îndoiți frisca și reveniți la frigider cel puțin încă o oră.
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire. Se acoperă cu 1 1/2 căni de mousse, apoi se acoperă cu stratul de tort rămas. Înghețați cu mousse-ul rămas și dați-l la frigider până la servire.
Garnisiți cu fructe proaspete sau așchii de ciocolată.